Conference Schedule

Conference Schedule2019-04-11T14:17:51-05:00

2019 CONFERENCE SCHEDULE

Quality Compounding Summit Preliminary Schedule

Thursday, September 5, 2019

  • 5:00 p.m. to 7:00 p.m. Welcome Reception with Exhibitors

Friday, September 6, 2019

  • 7:30 a.m. to 8:30 a.m. Registration and Exhibits
  • 8:30 a.m. to 8:45 a.m. Opening Session (Dr. Kupiec/Steve Pryor, ACA President)
  • 8:45 a.m. to 9:45 a.m. (1 hr) Session 1 – Dr. Jon Pritchett, ACHC — USP 795
  • 9:45 a.m. to 10:45 a.m. (1 hr) Session 2 –Thomas C. Kupiec, ARL
  • 10:45 a.m. to 11:15 a.m. Break and Exhibit
  • 11:15 a.m. to 12:45 p.m. (1.5 hr) Session 3 – Brenda Jensen/Lisa Ashworth — USP 797
  • 12:45 p.m. to 1:30 p.m. Lunch and Exhibits
  • 1:30 p.m. to 3:00 p.m. (1.5 hr) Session 4 – Gigi Davidson — Veterinary Compounding
  • 3:00 p.m. to 3:30 p.m. Break and Exhibits
  • 3:30 p.m. to 4:30 p.m. (1 hr) Session 5 – Bryan Prince — USP 800 and Workflow

Saturday, September 7, 2019

  • 7:30 a.m. to 8:00 a.m. Exhibits
  • 8:00 a.m. to 9:30 a.m. (1.5 hr) Session 6 – Dr Loyd Allen, IJPC
  • 9:30 a.m. to 10:00 a.m. Break and Exhibits
  • 10:00 a.m. to 11:30 a.m. (1.5 hr) Session 7 – Speaker Panel Discussions
  • 11:30 a.m. Conference Adjourned

(9.0 hrs CE; 5.75 hours of dedicated exhibitor time)

REGISTER NOW

This activity is eligible for ACPE credit: see final CPE activity announcement for specific details.

CE CREDIT LATE FEE POLICY: in order to receive CE, a correct NABP number, birthday (MM/DD), and a completed post-event evaluation are required. Participants must supply this information within 14 days of the activity to allow for processing. Due to new ACPE regulations, if information is received after 60 days, a $250 late fee will be assessed before CE will be processed.